Saturday, July 28, 2012

Remember someone

just now usha-usha blog orng, then terbukak blog deeno the star. Actually he is my ex. Dulu die pernah crite pasal kitong. Upload gambar kitorng skali kat blog die tu. But why aku still ingat die ? heyy die bukan ingat aku pon. Lps je clash ngan aku tros ade awek baru. Then dah clash ngan budak tu minat kawan skolah die pulak. Nmpak sangat lah kan die mmng x ingat aku lansong. Why im so so so so stupid ? but bende tu dah lama berlaku, aku rasa tak perlu pon aku nak ingat lagi. I wish i can be his best fren, only a best fren !! and i hope that he will read my blog. heyy u thanks pasal semua nya. And one more thing, i badly had crush whit someone, just like i did to my ex last year. Maybe i can be a best fren ever with my crush. ITS MAYBE OK !! tiada yg mustahil kot kat dunia ni. Berusaha lah Fatin Nurathirah. Lupa kan lah beliau, beliau tak ingat kan kau pon. ok ? haha ok -,-"

No comments:

Post a Comment